به گزارش فارس، سعید جلیلی که امروز چهارشنبه به عنوان میهمان ویژه دومین روز نهمین اجلاسیه رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری در محل سابق مجلس شورای اسلامی سخن میگفت، با اشاره به فتنه سال 88 اظهار داشت: در ابتدای پیدایش فتنه 88 در مرحلهای بود که در اوج پیشرفت خود به سر می برد و سردمداران غرب در مکاتبه با مسئولان عالی ایران مجبور شدند به این امر اذعان کنند.
وی با یادآوری موفقیتهای هستهای جمهوری اسلامی ایران در آن برهه، ظرفیتهای اقتدار کشورمان در منطقه و در تعامل با سایر کشورهای جهان را بر شمرود.
دبیر شورایعالی امنیت ملی با استناد به شواهد موجود، اظهار داشت: کشورهای غربی متقاعد شده بودند که این اقتدار و عظمت ایران به ویژه مشارکت مردم در سرنوشت خود در انتخابات بیشترین خطر برای آینده آنهاست.
جلیلی با اشاره به ظهور و بروز برجسته جمهوریت نظام در جریان انتخابات سال گذشته ریاست جمهورس گفت: ظلم بزرگ به نظام این بود که جریانی تلاش داشت موفقیت اندیشه دینی در مدیریت کارآی نظام اسلامی را ناکارآمد جلوه داده و به چالش بکشد.
وی ادامه داد: اقدامات جریان فتنه با تهمت زدن به سلامت انتخابات و سپس اردوکشی خیابانی، غرب و استکبار جهانی را امیدوار کرد و ظلم بزرگ به نظام شکل گرفت؛ در این فتنه غربی ها با یک چرخش کامل پس از انتخابات تلاش کردند قواعد دموکراسی در ایران را انکار کرده و خود را پشت سر جریان فتنه قرار دادند.
دبیر شورایعالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به برنامه ریزی فتنهگران پس از انتخابات، اظهار داشت: فتنهگران از تقلب در انتخابات شروع کردند و کار را با انکار حمایت نظام از فلسطین و در 13 آبان با زیر سئوال بردن ستیز ایران با آمریکا و جسارت به تصویر امام (ره) و زیر سئوال بردن اصل ولایت فقیه پیش بردند و نهایتاً نیز اقدامات آنها به توهین در روز عاشورا کشیده شد.
جلیلی افزود: کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا با حمایت از سران فتنه خواستار آزادی عمل جریان فتنه در ایران شدند و در همان وهله با تصویب 55 میلیون دلار برای از بین بردن سانسور در ایران و قراردادن ضربالاجل 90 روزه برای اجرای آن و سرمایهگذاری در فضای مجازی که راه اندازی قریب 874 سایت علیه حکومت را در برداشت، سعی در همراهی با فتنهگران داخلی داشتند.
وی با اشاره به اتهام شکنجه زندانیان جریان فتنه توسط بعضی از سران فتنه، توجه خبرگان ملت را به پروژه کشتهسازی و ادعای واهی جریان فتنه درباره تعداد کشتهشدگان در حوادث پس از انتخابات جلب کرد.
دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: سران کشورهای غربی پس از مأیوس شدن از اغتشاشات خیابانی و قدرت عملی فتنهگران، سعی در تحمیل فشارهای سیاسی و اقتصادی بر ملت ایران داشتند که منجر به تصویب قطعنامه 1929 شد.
جلیلی با اشاره به مدیریت حکیمانه رهبر معظم انقلاب برای از بین بردن جریان فتنه و هوشیاری مردم در برخورد با عناصر فتنهگر، تصریح کرد که در جریان این تحولات نه تنها موفقیت دیپلماسی منطقهای ایران و نیز پیشرفتهای هستهای کشورمان کم نشده بلکه با سرعت بیشتری به راه خود ادامه داد و ما در آستانه 25 بهمن و به خصوص با الگوگیری کشورهای منطقه از الگوی جمهوری اسلامی بار دیگر در اوج اقتدار قرار گرفتیم.
وی اضافه کرد: موفقیت ایران در نشستهای ژنو و استانبول بسیار چشمگیر بود و در ادامه میتوان به بالندگی ایران و نقش مقام معظم رهبری در جنبشهای اخیر به خصوص مصر افتخار کرد.
دبیر شورایعالی امنیت ملی کشورمان گفت: دشمنان جمهوری اسلامی تلاش داشتند با تشبیه ایران به مصر و تونس اجازه ندهند که ایران اسلامی الگویی جهت کشورهای منطقه قرار گیرد و لذا با برنامه ریزی برای اغتشاش در 25 بهمن بار دیگر سران فتنه را مجبور کردند با توسعه ظرفیت دنیای مجازی و فراخوان مردم به خیابانها، به کشورهای منطقه نشان دهند نظام اسلامی هم مانند مصر و تونس با مردم خود دچار چالش است اما تحرکات آنها با هوشیاری مردم در نطفه خاموش شد.
جلیلی خاطر نشان کرد: باید توجه داشت محور جریان بعد از 25 بهمن آمریکا، اسرائیل و انگلیس است که طراحی آن را آمریکا انجام می دهد و ضدانقلاب داخلی مجری برنامههای آنهاست.
وی در پایان سخنان خود، مهمترین عامل پیروزی جمهوری اسلامی را در برهههای اخیر، پیوند ایمان و عدالت و تدبیر مقام معظم رهبری و وجود اصل ولایت فقیه دانست.
این گزارش میافزاید؛ پس از سخنان جلیلی برخی نمایندگان ملت در مجلس خبرگان رهبری سئوالاتی از دبیر شورایعالی امنیت ملی مطرح کردند که وی به پرسشهای آنان پاسخ گفت.